Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | Deutch English |

Nyheder

Seneste nyheder fra Sygehus Sønderjylland


15. april 2021
Besøgsrestriktionerne er ophævet
Styrelsen for patientsikkerhed har i dag hævet de landsdækkende besøgsrestriktioner, og derfor er flere besøgende også velkomne på Sygehus Sønderjylland igen.

Læs artiklen: Besøgsrestriktionerne er ophævetKongrescenter bliver til vaccinationscenter
Mandag den 15. marts flytter Sygehus Sønderjylland vaccinationscenteret i Rødekro til Compass Congress Center. Det sker for at kunne matche den efterspørgsel, der de næste måneder vil være på vacciner mod covid-19.

Læs artiklen: Kongrescenter bliver til vaccinationscenterVaccination med AstraZeneca sættes på pause
​Ud fra et forsigtighedsprincip har de nationale myndigheder besluttet at sætte al vaccination med vaccinen fra AstraZeneca på pause.

Læs artiklen: Vaccination med AstraZeneca sættes på pauseEkstra Pfizervacciner til Sønderborg
Flere omstændigheder gør, at Sygehus Sønderjylland skruer op for vaccinationsblusset med cirka 1000 ekstra vacciner i Sønderborg i uge 10.

Læs artiklen: Ekstra Pfizervacciner til SønderborgSygehuset i Sønderborg er Danmarks bedste mindre hospital
Sygehus Sønderjylland Sønderborg er kåret til Danmarks Bedste Hospital af den uafhængige nyhedsavis om sundhedssektoren, Dagens Medicin.

Læs artiklen: Sygehuset i Sønderborg er Danmarks bedste mindre hospitalSygehus Sønderjyllands mavetarmkræftkirurger er landets bedste, igen
Endnu engang har Dagens Medicin kåret mavetarmkræftkirurgerne på Sygehus Sønderjylland som værende landets bedste, og det endda med en score på 100 ud af 100 point.

Læs artiklen: Sygehus Sønderjyllands mavetarmkræftkirurger er landets bedste, igenSmitteudbrud på Fælles Akutmodtagelse påvirker ikke driften
Mellem jul og nytår har der været en del corona-relaterede sygemeldinger på Fælles Akutmodtagelse i Aabenraa, men med god vilje fra medarbejderne har det ikke givet driftsproblemer.

Læs artiklen: Smitteudbrud på Fælles Akutmodtagelse påvirker ikke driftenSønderjyllands Vaccinationscenter åbner tirsdag
Selv om Sygehus Sønderjylland tirsdag den 5. januar åbner COVID-19-vaccinationscenteret i Rødekro, er der ingen grund til at ringe til sygehuset for at bestille tid. Alle får direkte besked, når det er deres tur.

Læs artiklen: Sønderjyllands Vaccinationscenter åbner tirsdagMidlertidige restriktioner for besøgendes adgang til sygehuset
For at forebygge eller inddæmme udbredelse af Coronavirussygdom (Covid-19) har Styrelsen for Patientsikkerhed udstedt påbud om midlertidige besøgsrestriktioner på alle regionale sygehuse fra 17/12-2020. Læs hvad det indebærer.

Læs artiklen: Midlertidige restriktioner for besøgendes adgang til sygehuset


10. oktober 2020
Ambassadør modtager 200 senge
I forbindelse med udfasningen af gamle senge fra Sygehus Sønderjylland har Ghanas ambassadør i Danmark i dag overværet pakningen af senge, der allerede om fire uger kommer ud på sygehuse i Ghana.

Læs artiklen: Ambassadør modtager 200 senge


>> Se flere nyheder i nyhedsarkivet


Siden er sidst opdateret 16-12-2020
Sygehus SønderjyllandTilgængelighedserklæring | Om hjemmesiden | Sitemap | Kontakt os